Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

NYTÅRSKONCERT

Velkommen til en nytårskoncert med det bedste af det allerbedste! Copenhagen Phil skyder traditionen tro det nye år i gang på festligste vis i Fredensborg Kommune, og i år lægger Fredensborghallen rammer til koncerten, der holdes den 14. januar kl. 19.30.

 

Køb billetter til koncerten her. 

 

Vals, jazz og nationalklenodiet Bent Fabricius-Bjerre

Borgmester Thomas Lykke Pedersen byder velkommen til det altid oplagte orkester og skyder nytåret i gang på Byrådets vegne. På nodestativerne står højdepunkter fra valsekongen over dem alle, Johan Strauss, samt fra en af dansk musiklivs mest elskede komponister, Bent Fabricius-Bjerre – og hans enorme successfulde titelmelodi til den danske national tv-serie Matador.

 

Også komponistens ikoniske Alley Cat er på programmet. Et værk, der satte afgørende skub i Fabricius-Bjerres karriere og med ét gjorde ham verdensberømt. Musikken vandt tilmed en af verdens mest prestigefulde musikpriser, en Grammy – uden han selv opdagede det.

 

Hele herligheden indledes med en af den amerikanske musikhistories helt store komponister, George Gershwin, og hans banebrydende og smittende jazz-inspirerede, Rhapsody in Blue. På dirigentpodiet står en af tidens mest interessante og unge lovede tyske dirigenter, Oscar Jockel.

 

Når det bliver tid til en pause i musikken, byder Byrådet på et glas bobler eller juice til alle. Rigtig godt nytår!

 

Koncerten er støttet af Den Danske Forskningsfond.