Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

Kom til Foreningernes Dag den 24. august 2024 fra 10-17 i Egedal Byens Hus

 

Hvad sker der egentlig i Egedal Byens Hus? En hel masse! og det vil aktivitetsudvalget i kulturhuset vise kommunens borgere, når de inviterer til Foreningernes Dag. Her vil foreninger fra hele kommunen byde ind med sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne. 

 

Kom og oplev både kunst, kultur, sport og bevægelse, når Egedal slår dørene op til en dag fyldt med foreninger, fællesskab og sjov. Der er gratis entre for alle, og programmet byder både på underholdning for store og små.

 

Kom og sælg dit gamle legetøj

 

Har du legetøj eller andet til børn, der bare står og fylder? Så tag det med til Egedal og tjen lidt penge til sparegrisen. Fra 10-12 inviterer aktivitetsudvalget nemlig til børneloppemarked, og alle er velkomne til at tage et tæppe med og lave en stand med legetøj, bøger og ting til børn. Hvis du vil have en plads på loppemarkedet, så send en mail til kultur@fredensborg.dk og tilmeld dig - der er plads til alle. 

 

Aktiviteter for alle aldre

 

Foreningernes Dag byder på et væld af aktiviteter for alle aldre. 
Kl. 10 byder aktivitetsudvalget velkommen, hvorefter boder og aktiviteter åbner. Om formiddagen er der ekstra mange aktiviteter for børn og barnlige sjæle, der kan hygge sig med ansigtsmaling, ballondyr, hoppeborg, skattejagt, panna- og bordtennisturnering, loppemarked for børn og meget mere, mens de voksne besøger de mange deltagende foreningers boder og prøver kultur eller sportsaktiviteter.

 

Kl. 12 åbner madboderne med dufte og smage fra verdenskøkkenet, mens der også sælges kage, barista-kaffe og drikkevarer på pladsen til lave priser. Skal kalorierne brændes af, er der rig lejlighed til at bevæge kroppen, når der bl.a. inviteres til at deltage i TaiChi-undervisning, badminton, skumtennis og pickleball.

 

Hvis pulsen skal holdes i ro, kan man i stedet kaste sig over quiz, skraldebingo, male, lave eller købe håndarbejde, høre musik og se teater.

 

Program - gratis aktiviteter og entré

Der er gratis aktiviteter og entré på dagen, og der sælges mad, kage og kaffe til lave priser. Så tag et tæppe med og få en hyggelig dag i Egedal Byens Hus og den smukke park.